Wij geloven dat luxe iets is dat we allemaal kunnen hebben. Het draait allemaal om het ervaren van een gevoel van harmonie en sereniteit waardoor je je eigen goede leven kunt leiden. Haal Ted Sparks in huis en maak er een uitnodigende plek van waar iedereen zich welkom voelt.

Ted Sparks, for a true sense of luxury.

 
Nieuw

29,95 €
Geniet met deze Candle & Diffuser Gift Set van het kruidige aroma van kaneel in uw huis met onze kaneel- & specerijengeur. Deze geur bevat de fragrance van rijke kaneelstokjes en specerijen, gemengd met zachte bloemige noten en warme tonkaboon.
Nieuw

19,95 €
Geniet van het feestelijke kerstaroma in je huis met onze Cinnamon & Spice-geur. De geur kenmerkt zich door de geur van rijke kaneelstokjes en kruiden, vermengd met zachte bloemige noten en warme tonkaboon. Het is de perfecte kerstgeur voor gezellige avonden.
Nieuw

24,95 €
Vleugjes citrusachtige bergamot en sinaasappel leiden naar een hart van harsachtige mirre en wierook. De diepe hout- en wierooknoten worden verzacht door poederige muskus. Onze geurkaars wierook & mirre is diep, rokerig en mysterieus.
Nieuw

19,95 €
Vleugjes citrusachtige bergamot en sinaasappel leiden naar een hart van harsachtige mirre en wierook. De diepe hout- en wierooknoten worden verzacht door poederige muskus. Onze geurkaars wierook & mirre is diep, rokerig en mysterieus.
Nieuw

22,95 €
Geniet nog langer van de Ted Sparks-diffuser Fresh Linen door deze handige navulling inclusief geurstokjes te gebruiken. Maak van je huis een inspirerende plek met de Ted Sparks-diffuser Fresh Linen en laat wonen een luxe zijn.
Nieuw

22,95 €
Geniet nog langer van de diffuser Bamboo & Peony door deze handige navulling inclusief geurstokjes te gebruiken. Laat het huis heerlijk ruiken met een stijlvolle geur van bamboe en de pioenroos, geschikt voor iedere tijd van het jaar.
Nieuw

39,95 €
De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Maak een statement met de TED SPARKS XL-diffuser.
Nieuw

39,95 €
Met een basis van bamboe en pioenroos is de geurkaars Bamboo & Peony een stijlvolle geur voor in huis. De geur wordt aangevuld met een accent van poederachtige muskus en amber voor een betoverend aroma waar je urenlang van kunt genieten.

29,95 €
Geef uw tuin of terras een vleugje stijl. Met deze opvallende TED SPARKS buitenkaars met heerlijke citrusgeur creëer je een knus gevoel tijdens de zwoele zomeravonden. Deze kaars is op basis van paraffine en heeft een heerlijk zomerse geur op basis...

14,95 €
Een geruststellende geur van bloemige noten gecombineerd met tonkaboon, muskus en een vleugje verse citroen. Deze zuivere en frisse geur past in elke kamer in huis. 100 ML

24,95 €
Een stijlvol duo – de Fresh Linen Hand Care (Gift) Set van Ted Sparks. De Hand Soap en Hand Lotion bieden jouw handen wat ze nodig hebben: luxueuze verzorging en voeding met de geur van Fresh Linen.

14,95 €
Deze TED SPARKS refill is een navulling om nog langer te kunnen genieten van jouw geurstokjes. Vul de ruimte opnieuw met een een geruststellende geur van bloemige noten gecombineerd met tonkaboon, muskus en een vleugje verse citroen. 250 ml Wordt...

24,95 €
Een rustgevende geur van bloemige tonen gecombineerd met tonkaboon, musk en een vleugje verse citroen. Deze schone en frisse geur past in elke kamer van het huis. 200 ml  8 witte fiber geurstokjes  Werkt ongeveer 4 maanden  Product wordt geleverd in...

39,95 €
Een geruststellende geur van bloemige noten gecombineerd met tonkaboon, muskus en een vleugje verse citroen. Deze zuivere en frisse geur past in elke kamer in huis.

19,95 €
Een geruststellende geur van bloemige noten gecombineerd met tonkaboon, muskus en een vleugje verse citroen. Deze zuivere en frisse geur past in elke kamer in huis.

19,95 €
De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. TED SPARKS Room Spray heeft een aangename geur die lang aanhoudt. Voor een kalme en plezierige sfeer thuis, op kantoor en in alle leefruimtes....

24,95 €
Een stijlvol duo – de Bamboo & Peony Hand Care (Gift) Set van Ted Sparks. De Hand Soap en Hand Lotion bieden jouw handen wat ze nodig hebben: luxueuze verzorging en voeding met de geur van Bamboo & Peony.

14,95 €
Deze TED SPARKS refill is een navulling om nog langer te kunnen genieten van jouw geurstokjes. Vul de ruimte opnieuw met dit betoverende aroma op basis van bamboe en pioenroos en een vleugje groene thee en lelie. 250 ml Wordt geleverd zonder fiber...

24,95 €
De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. 200 ml  8 zwarte fiber geurstokjes  Werkt ongeveer 4 maanden  Wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos 

29,95 €
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.

19,95 €
Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brandt.

19,95 €
Deze luxe TED SPARKS Roomspray heeft een basis van rustgevende kamille en frisse witte thee. TED SPARKS Room Spray heeft een aangename geur die lang aanhoudt. Voor een kalme en plezierige sfeer thuis, op kantoor en in alle leefruimtes. Elimineert...
1 - 22 van de 22 artikelen worden getoond